Львів'яни вкрай не задоволені роботою трамваїв у Львові. Вони сміливо виражають своє обурення на сторінках власних соцмереж.

Про це стало відомо із посту користувача Дем'яна Данилюка в Facebook.

12.05.2017 Страждати і виживати Mykhaylo Sydorovych Oleg Bereza ЛКП "Львівелектротранс" / Lvivelektrotrans LCE...

Geplaatst door Demyan Danylyuk op Vrijdag 12 mei 2017

"25хв. прочекавши на трамвай №6 на Театральній, довелося пакуватися і без того в переповнені маршрутки. З багажем це ще ті страждання! На табло була інфа, що трамвай буде за 6хв. Людина запізнилася на електричку через, що тепер треба втикати до 20 вечора, а вдома бути опівночі", - написав він.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Данилюк акцентує увагу на тому, що міцні господарники ЛМР вже не вперше показують абсолютну профнепридатність.

"Хто перекриває/закриває вулицю на ремонт у робочу п'ятницю? Чому не можна було зробити цього в суботу?? Тисячі людей сьогодні їдуть додому і тут такий "сюрприз". Чому не можна було запровадити тимчасовий автобусний маршрут Вокзал - пр. Свободи??? У всьому світі так роблять, якщо до великих транспортних об'єктів, як від вокзал(!), розривається сполучення. Інформація на зупинках ледь помітна, і частина людей просто не звертає увагу на тій папірець, тім паче, що на табло написано, що трамвай від-від приїде.
На самому вокзалі жодних оголошень, що трамваї не ходять. Ні звукових, ні паперових. До речі, на самій вул. Чернівецькій не ведуть жодних робіт! Навіть демонтажних робіт. Будівельної автотехніки теж нема", - зазначив Данилюк.

Нагадаємо, що львiв'ян пересадять з автiвок у маршрутки: у Садового приголомшили заявою

Також портал "Знай.ua" писав, що на вулицях Києва в тестовому режимі почали працювати інспектори з паркування.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", восени українських водії знову чекають зміни, зокрема нові штрафи за порушення правил дорожнього руху.