Затишна маленька вуличка Станція Личаків у Львові перетворилася після ремонту вулиць Личаківської й Піскової на великий смітник.

Про це розповіли у вівторок, 18 червня, на сторінці "Гарячої лінії міста" в інтернет-мережі "Facebook", де також опублікували відео та фото з вулиці Станція Личаків, де розповіли про наболівше.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На неодноразові звернення мешканців як у поліцію, так і у інші місця, реакції жодної! Дозвіл скидати тут сміття хтось дав, а от як прибрати, то відповідальних немає... Свинство! Що ще потрібно зробити, щоб нас почули??", - пише автор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні вступають в силу нові правила надання послуг з поводження з побутовими відходами. Про це йдеться у затвердженій постанові Кабміну №318 від 27 березня 2019 року.

Так, якщо раніше послуга називалася "вивезення побутових відходів", то тепер у всіх документах назву замінено на "поводження з побутовими відходами".

Така зміна формулювання пов'язана зі спробою змінити ситуацію з побутовими відходами, в яких Україна вже буквально потопає.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що під Харковом палають тонни смердючих відходів: люди задихаються у власних домівках, - пекельні кадри

Також портал "Знай.ua" інформував, що Одеса потопає у смітті: що криється у закапелках перлини моря, - кадри апокаліпсису