У Східниці на Львівщині відбувся традиційний фестиваль повітряних куль.

Протягом трьох днів, 15-17 червня під час сходу і заходу сонця в небо піднімалися близько десяти повітряних куль. Перший такий фестиваль для популяризації повітроплавання в Східниці провели ще в 2011 році.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кулі стартували зі стадіону в Східниці і піднімали на висоту в 1 км. Під час двогодинного польоту учасники фестивалю долали на кулях 20-40 км, приземляючись в іншому місці.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що якщо ви спантеличені питанням куди піти у Львові цього тижня, тоді вам до нас. Ми розповімо про найяскравіші, круті і незабутні події, які слід відвідати. Для тих хто вирішив сидіти вдома, забудьте про це! І проведіть вихідні з користю, сміхом і з враженнями.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що львів'яни обмінялись обручками в костюмах динозаврів: весільні кадри "юрського періоду", це потрібно бачити

Також портал "Знай.ua" інформував, що львів'ян посадять на жорстку дієту: ціни на продукти - за межею здорового глузду