У Львові ввечері 16 червня пройшла гроза, яка частково затопила місто.

Про це повідомляє Depo.Львів.

Стихія нещадно погостювала у Львові. Розпочалося все з блискавок.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними Ігоря Зінкевича залито вул. Стрийську.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що у результаті злив, станом на ранок 16 червня в Херсонській області залишаються підтопленими 232 домогосподарства, у тому числі 34 житлових будинки. Відомо, що 44 осіб та 15 одиниць техніки були залучені для відкачування води, з них від ДСНС - 29 чоловік особового складу та 10 одиниць техніки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові сталася аварія на водопроводі. Як повідомляють очевидці, на вулиці Плеханівській, 142 прорвало трубу, в результаті чого вулиці залило гарячою водою.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі справжній потоп. З'явилася інформація, що ділянка Люстдорфської дороги в районі першої станції опинився під водою в результаті прориву водопровідних комунікацій.