У Львові жінку ледь не вбив шматок скульптури.

Про це повідомила на «Гарячій лінії міста Львова» у Facebook Irynka Dobosewycz.

У вівторок, 11 червня у Львові на проспекті Свободи 1/3 людину мало не вбила рука Атланта. На щастя шматок скульптури упав за кілька сантиметрів від жінки, яка зупинилася випити кави.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Коли просто хочеш попити каву і ось такі "сюрпризи" летять з самого ранку на людей. Жінка "народилася в сорочці". Була б черга, без жертв не обійшлося. Прошу відреагувати на дану проблему», - йдеться у дописі на «Гарячу лінію Львова».

Нагадаємо, що у Києві сталася жахлива трагедія. Після застілля, на вулиці Лариси Руденко 10 чоловік викинувся з вікна 16-го поверху. Сестра загиблого перебувала в стані шоку і відмовилася коментувати даний інцидент.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові 18-річна дівчина скоїла суїцид, стрибнувши з даху 16-поверхівки. На даху дівчина хотіла порізати собі вени, а потім стрибнула з даху.

Також портал "Знай.uа" писав, що з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ дівчина викинулася-аспірантка з Тернопільської області на ім'я Зоряна.