У водія львівської маршрутки, яка з пасажирами з'їхала з дороги у лісосмугу, виявили хворобу головного мозку.

Відомо, що аварія сталась у середу близько 08:00 на трасі Львів-Шегині неподалік села Зимна Вода.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Автобус виконував регулярний рейс "Городок-Львів". Його обслуговує львівське "АТП 14630". У салоні маршрутки було понад десять пасажирів. У аварії постраждав один із них – 32-річний чоловік, якого після огляду відпустили додому.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Повідомляється, що 59-річного водія шпиталізували у лікарню швидкої медичної допомоги із травмами середньої важкості. У чоловіка часткові провали в пам'яті. Обстеживши його лікарі діагностували початок загострення хвороби головного мозку. Недуга проявилася саме тоді, коли чоловік був за кермом маршрутки з пасажирами.

"Такі хвороби проявляються легкими болями голови. Багато людей мають болі голови і вживають знеболюючі препарати. Та хвороба, на жаль, буде прогресувати. Його будуть лікувати, але це не на один день", – розповів нейрохірург лікарні швидкої медичної допомоги Григорій Цицик.

Нагадаємо, що опинилася не в той час і не в тому місці: у Львові на дівчину обвалився шматок будинку, деталі

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові у таксиста стався приступ епілепсії: деталі

Також портал "Знай.ua" інформував, що кривава сутичка у Львові: імпульсивний пішохід ледь не відправив водія на той світ