Сьогодні вночі, під час патрулювання на вулиці Зеленій, екіпаж патрульних виявив чоловіка, який йшов з бейсбольною биткою в руках.

Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коли він побачив службовий автомобіль поліції то розвернувся та спробував піти геть, проте його наздогнали та зупинили. Під час спілкування з патрульними, чоловік хвилювався та не міг чітко відповісти на запитання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Інспектори вирішили провести поверхневу перевірку, у ході якої в чоловіка знайшли три ножі, два паперові згортки з речовиною рослинного походження, два тубуси з речовиною зеленого кольору, дві люльки для куріння.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Експерт вилучив речовини. Чоловіка доправили у Личаківський відділ поліції.

Нагадаємо, що у Львові горе-батьки приготували дітям смертельний обід: необрежність коштувала занадто дорого

Раніше портал "Знай.ua" писав, що масштабна ДТП під Львовом ледь не стала фатальною для десятка українців

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Львові неадекватний водій влаштував справжнє пекло на дорозі: стріляв та врізався у все, що бачить