Нагадуємо Вам про головні музичні події першого місяця літа у Львові, які не можна пропустити.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Vovk, Fazzer, firejam, Twelves

Живий виступ в рамках спліт-туру київських chaotic rock гуртів. VOVK – це дика суміш пост-хардкору, стоунеру та прогресивного року, що приправлена низкою інших жанрів і стилів. Ідея колективу полягає у еклектичному поєднанні різнопланових музичних ходів, що виплескується барвами на сценічне полотно. Хлопці представлять свій довгоочікуваний дебютний альбом! Fazzer – нова свіжа кров на українській музичній сцені. Смачний хаотик-рок з нальотом півдня. Спеціальні гості: Twelves – альтернативний метал з жіночим вокаломта та firejam – шанують стару школу рок-музики, дбайливо поєднуючи мелодії минулих років з гранжевими мотивами.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Коли: 15 червня о 19:00;

Де: UNDERGROUND (Коперника, 17);

Скільки: 100 грн. передпродаж, в день концерту 150 грн.

Ляпис-98. Великий Open-Air

На грандіозному львівському концерті Сергій Міхалок і його команда виконають незабутні шедеври "Ау", "В платье белом", "Абы чо", "Метелица", "Паренек под следствием", "Был в Керчи" та інші відомі пісні. "Радикальний шансон", "Космічний Цирк Аутсайдерів", "Божевільний клоун Міхалок" – як тільки не називає себе ця компанія. Вони круті професіонали, здатні світ перевернути своєю творчістю.

Коли: 15 червня о 18:00;

Де: !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26);

Скільки: 370-1000 грн.

Black Lips

The Black Lips – гаражні рокери, що утворилися далекого 1999 року і здобули репутацію дикого та найсміливішого гурту Персикового штату, а також головної flower punk групи світу. Їх продюсував то Марк Ронсон, то Патрік Карні з The Black Keys, то сам Шон Леннон. Спочатку їм забороняли виступати на деяких майданчиках в США через божевільні виступи, що виходять з-під контролю. Гучна музика, гаражний панк з блюзовим відтінком та нереальні сценічні перформанси – це робить гурт унікальним у своєму жанрі. До речі, місяць тому на честь їх саксофоністки і вокалістки Зуми, називали сумку з останньої колекції Gucci.

Коли: 19 червня о 20:00;

Де: UNDERGROUND (Коперника, 17);

Скільки: 250 грн.

Rock in Lviv: Guano Apes, O.Torvald, Animal ДжаZ

Rock In Lviv – міський фестиваль рок-музики. Це як затишний тісний рок-клуб, тільки опен-ейр, це як атмосфера невеликих гучних приміщень, тільки надворі, це як слухати затерту до дір касету зі старими добрими друзяками, тільки однодумців тисячі, це слемитися під сценою це бачити старих добрих, і майбутніх нових, це суперкач і повний відбив, це знову брати з собою старі кеди і подерті джинси, це нашивки на куртках і ліс рук.

Коли: 22 червня о 15:00;

Де: !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26);

Скільки: 500-660 грн.

Нагадаємо, що львівський марафон залучив божевільну кількість бігунів з усієї України та з-за кордону: як проходив