Справжній львівський колорит ви ніколи не вичитаєте у путівниках. А тому, ми пропонуємо вам дізнатись про декілька місць, які вас точно здивують, та змусять побачити Львів трошки з іншої сторони.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Галерея скла, крамниця, кафе "Щось цікаве"

Площа Ринок, 13

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Щось цікаве" – це справжній осередок для творчих людей. Тут у дворику часто вивішують фотороботи художників з усіх куточків України та Європи, а з кав’ярні , що знаходиться прямо біля крамниці, доноситься запашний аромат свіжої кави та смаколиків, які тут кожного дня різні. "

Скейт-парк: кеди на дротах

Вул. Підвальна,4

Здаволся б, що може бути цікавого у скейт-парку? Молодь катається туди-сюди на скейтах, шум, музика, веселощі. Та вся розгадка таємниць Львова лежить у тому, що тут лишень потрібно піднімати очі нагору. Гуляючи по Львову, дивіться на верхівки домів, там заховане все найцікавіше: скульптури, старовинні фрески,повчальні написи на латині.А у скейт-парку? Кеди! Так, прямо на дроті коло парку розвішані кеди.

Арт-галерея, крамниця "Правда."

Вул. Вірменська, 30

Тут черевики стоять прямо на підвіконні, а з магазину лунають пісні Joy Division та Depeche Mode. "Правда" – це кармниця, де виставлені незвичайні речі для звичайних людей.

Нагадаємо, що куди піти безкоштовно цього тижня у Львові: головні події, які не можна пропустити

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові розпочався щорічний фестиваль йоги просто неба: що потрібно знати, щоб не пропустити