9 червня у Львові уже вчетверте відбувся міжнародний півмарафон - Lviv Half Marathon, у якому взяло участь близько 3500 людей з України та з-за кордону.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, спортивний захід має 5 зірок від Європейської легкоатлетичної асоціації.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це — найвищий рівень сертифікації та оцінювання, який розроблений провідними фахівцями Європи. Учасники мали нагоду спробувати свої сили у трьох дистанціях: 1,0975 км, 10 км та 4,2 км, у рамках події відбувся командний забіг 4×21 км та естафета 4×5 км, призери яких отримають грошову винагороду.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фінішери головних дистанцій отримають медалі з оновленим дизайном, який базується на символіці міста. Основним мотивом естафетних медалей є національний орнамент вишиванки. Всі чотири медалі складаються в довгий візерунок, що дозволяє побачити один цілісний малюнок.

Цього року у організації задіяно 637 волонтерів, 13 карет швидкої допомоги, 14 представників "Червоного Хреста", 22 волонтери "Мальтійської Служби" та 5 екіпажів "Мотодопомоги".

Нагадаємо, що запам'ятайте, а краще запишіть: топ водойм Львова, де безпечно купатися