Стало відомо, де на Львівщині найбрудніше повітря.

Про це пише Depo.Львів з посиланням на повідомлення Головного управління статистики у Львівській області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За обсягами викидів в атмосферне повітря Львівщина зайняла 21 місце серед регіонів України. У розрахунку на 1 кілометр квадратний території області викинуто майже 5 тонн забруднюючих речовин, а на 1 мешканця – 42 кг.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Найбільше забруднювали повітря викиди метану (45% від обсягу викидів), діоксиду сірки та інших сполук сірки (33%).

"Значні обсяги викидів забруднюючих речовин надійшли у атмосферне повітря від підприємств Кам’янка-Бузького (42%), Сокальського (23%) районів та Червонограда (13%)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вже через 30 років на Землі почнуться невідворотні кліматичні зміни, які призведуть до масштабних катастроф та знищення всього живого.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", вчені з Австралії спрогнозували тривожний сценарій: до 2050 року людство може зникнути, а клімат на Землі безповоротно зміниться.

Також портал "Знай.ua" інформував, що села без людей: куди зникають українці, від цих цифр мурашки по шкірі