На Львівщині водій вигнав з маршрутки доньку загиблого на Сході Героя Миколи Мінька.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався у понеділок. Дівчина Діана їхала на навчання до Львова, поспішала на пари.

"Зайшла у маршрутку, показала посвідчення. Водій навіть не дивився, вигнав її, сказав, щоб чекала іншу маршрутку. Вона була в шоці", – зазначено у повідомленні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дівчина вийшла, але встигла зробити фото номеру транспорту. Про інцидент у "Спілку учасників АТО Старосамбірщини" повідомила її мати. Ветерани поза увагою цей випадок залишати не збираються і організовують акцію протесту. Просять долучатися інших побратимів.

Кажуть: "Ми вже маємо досвід, як провчити хамовитих водіїв. Було раз, що водій відмовився везти вдову полеглого Героя Ігоря Добровольського з Самбірщини. Образив її, сказав, що у неї посвідчення фіктивне. Ми розшукали його, викликали працівників військкомату, які підтвердили про дійсність посвідчення. І нас, понад десяток ветеранів АТО, зайшли у автобус з посвідченнями і сказали, щоб віз нас на могилу Ігоря", – пригадав в.о. голова спілки Руслан Пукшин.

Нагадаємо, що "Викинув посеред дороги": у Києві бидло-маршрутник виділився хамською поведінкою

Раніше портал "Знай.ua" писав, що матір вбитого копами 5-річного Кирила змусила Україну ридати: "Мій хлопчик любив життя"

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Львівщині небайдужі люди зупинили в стельку п"яного водія: більше за кермо не сяде