Мер Львова Андрій Садовий у середу, 5 червня, з'явився на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. Під час засідання він встиг посваритися зі ЗМІ.

Про це повідомляє кореспондент ІА "Вголос".

Меру Львова під час засідання виконкому не сподобалось те, як відеооператори його знімали та де вони стояли. Садовий навіть перервав доповідача та заявив, щоб і "йому дали камеру".

"Стоїте збоку, знімаєте. Вже на голову вилазите. Журналісти, стежте за своїми операторами", – заявив Садовий.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що львів'яни вимагають відставки мера. Садовому закидають абсолютну бездіяльність і заохочення корупції серед підлеглих. У Львові в понеділок, 27 травня, активісти та учасники бойових дій вийшли на акцію протесту з вимогою відправити у відставку міського голову Львова Андрія Садового.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що мер Львова Андрій Садовий показав фото свого заступника з питань економіки та фінансів Геннадія Васьківа, який отримав опіки обличчя через невідому речовину, якою його облив псевдоактивіст Іван Спринський.

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Львові бунт, озброєна юрба захоплює міськраду, поліція нічого не може вдіяти