Внутрішньо переміщені українці крім виплат на проживання від держави можуть отримати додаткову грошову допомогу.

Підтримку надає фонд "Пліч-о-пліч" за підтримки Bänz Margot та його благодійної організації HUMAN FRONT AID. Як подати заявку, повідомляє портал zayava.info.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Отримати фінансову допомогу від благодійних фондів можуть лише українці, які мешкають в Одесі. У пріоритеті на видачу допомоги багатодітні сім'ї, люди з інвалідністю. Зазначається, що отримати допомогу можуть лише ті громадяни, які раніше не отримували її від Bänz Margot.

Ще одна з головних умов для претендента на виплату, підпадатиме під одну з категорій населення:

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще
  • багатодітні сім'ї зі статусом ВПО;
  • вагітні жінки зі статусом ВПО;
  • сім'ї, які мають членів з інвалідністю;
  • сім'ї, які мають онкохворих членів;
  • родини з лежачими тяжкохворими.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Реєстрація на видачу допомоги здійснюється лише телефоном: +38 (067) 127 00 09, з 12:00 до 17:00. У разі підтвердження заявки отримати допомогу можна за адресою: м. Одеса, проспект Шевченка, будинок. 1/2. З собою необхідно мати паспорт або інший документ, що засвідчує особу та відповідний статус.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українським біженцям вже скасовують виплати в Європі: нібито "порушують правила", але це неправда.

Також наш портал інформував, мешканцям трьох областей виплатять допомогу: хто може отримати до 26 400 гривень.

Крім того, ми писали, продукти харчування, гігієнічні засоби, одяг та постільна білизна: українцям нададуть безкоштовну допомогу.