Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своєю агресивною політикою нав'язування карток одержувачам бюджетних виплат, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу українець розповів, що банк, маючи всі необхідні документи, продовжує ігнорувати його звернення про зняття блокування з рахунку. Виявилося, що фінансова установа просто "тягне час".

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

Ощадбанк, фото знай.юа
Ощадбанк, фото знай.юа

"В банк було направлено та доставлено листа до виконання від приватного виконавця, з Постановою про визначення поточного рахунку в банку для здійснення видаткових операцій на суму двох розмірів мінімальної заробітної плати.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Лист був доставлений 13.07.2023, але досі він навіть не був зареєстрований у базі. Трек-код листа 0600032160368 було відстежено на "Укрпошті" та виявилося, що банк отримав лист із постановою.

У контакт-центрі радять звернутися до відділення, і консультант розблокує 13 400 грн., але у відділенні не можуть цього зробити, оскільки в базі немає постанови на основі якої вони могли б ініціювати заяву на розблокування. Лист був доставлений до генерального офісу до Києва.

Я шокований за таке ставлення до людини якій треба за щось жити, дітей годувати, комунальні платити. Банк начебто навмисне тягне час!", - поділився своєю неприємною ситуацією клієнт "Ощадбанку".

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Ощадбанк" звинуватили в шахрайстві: "Будьте пильні зі своїми рахунками".

Раніше повідомлялося, що Monobank блокує карти "Є-відновлення": українці скаржаться, що не можуть ремонтувати житло.

Також, "Отримати неможливо...": клієнти скаржаться на проблеми із "Ощадбанком".