Заморожені продукти зараз можна купити майже в кожному супермаркеті за доступними цінами, але найсильніше господині люблять їх за те, що це дуже зручний та швидкий варіант, коли часу на приготування повноцінних страв немає.

Часто заморожують овочі, м'ясо та борошняні вироби. Окрім вибору та покупки, їх ще потрібно правильно приготувати. Наприклад, кожен знає, як відварити пельмені, але з іншими продуктами можуть виникнути питання.

Морозилка, фото apostrophe
Морозилка, фото apostrophe

Господиням вказали на помилки, яких вони часто припускаються при приготуванні заморожених овочів:

Насамперед овочі зовсім не вимагають розморожування перед приготуванням, а деякі навіть не потрібно варити або тушкувати. Дрібно нарізані продукти краще готувати одразу, а ось зелень зовсім втратить свій смак після розморожування.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Що стосується способу приготування заморожених овочів, найкращим вважається обробка на пару або недовге обсмажування на сковороді в олії. Якщо ви довго піддаватимете їх термічній обробці, корисні властивості просто випаруються.

Приготування овочів, скріншот з відео
Приготування овочів, скріншот з відео

Ще при тушкуванні овочів потрібно враховувати час, адже у кожного він різний. Горох і морква швидко приготуються, а кабачки, капуста та картопля – набагато повільніше.

Раніше ми писали про те, що холодильник вночі так і вабить: як схуднути до літа і не бути голодним після 19:00 - дієві лайфхаки

Як повідомляв Знай.ua, будуть тугими і наливними: як приготувати розчин з копійчаних ліків для розсади помідора.

Також портал Знай.ua писав, на чому можна відварити рис, окрім простої води та молока: після цього рішення вам "знесе дах"