Заморожені продукти зараз можна купити майже в кожному супермаркеті за доступними цінами, але найсильніше господині люблять їх за те, що це дуже зручний та швидкий варіант, коли часу на приготування повноцінних страв немає.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧасто заморожують овочі, м'ясо та борошняні вироби. Окрім вибору та покупки, їх ще потрібно правильно приготувати. Наприклад, кожен знає, як відварити пельмені, але з іншими продуктами можуть виникнути питання.
Господиням вказали на помилки, яких вони часто припускаються при приготуванні заморожених овочів:
Насамперед овочі зовсім не вимагають розморожування перед приготуванням, а деякі навіть не потрібно варити або тушкувати. Дрібно нарізані продукти краще готувати одразу, а ось зелень зовсім втратить свій смак після розморожування.
Що стосується способу приготування заморожених овочів, найкращим вважається обробка на пару або недовге обсмажування на сковороді в олії. Якщо ви довго піддаватимете їх термічній обробці, корисні властивості просто випаруються.
Ще при тушкуванні овочів потрібно враховувати час, адже у кожного він різний. Горох і морква швидко приготуються, а кабачки, капуста та картопля – набагато повільніше.
Раніше ми писали про те, що холодильник вночі так і вабить: як схуднути до літа і не бути голодним після 19:00 - дієві лайфхаки
Як повідомляв Знай.ua, будуть тугими і наливними: як приготувати розчин з копійчаних ліків для розсади помідора.
Також портал Знай.ua писав, на чому можна відварити рис, окрім простої води та молока: після цього рішення вам "знесе дах"