У ніч на 9 березня Україна опинилася під масованим ракетним ударом російських терористів. Ракети летіли по всій країні та ушкоджень зазнала не тільки критична інфраструктура, але й мирні мешканці.

Зокрема, у Золочівському районі Львівщини ракета впала у житловій зоні. На цей момент відомо про чотирьох загиблих.

"На цей момент відомо про чотирьох загиблих. Це четверо дорослих людей. Двоє чоловіків та двоє жінок. В момент падіння ракети вони перебували у себе вдома. Завали ще розбирають. Під ними можуть бути інші люди. Пожежа знищила три житлові будинки. Три автомобілі, гараж і кілька господарських будівель. Вічна пам‘ять тим, кого цієї ночі ми втратили назавжди. Це дуже боляче. Співчуття рідним загиблих", – написав у своєму телеграм-каналі голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Також раніше Знай повідомляв, що столиця зазнала удару ракетою "Кинджал", які наше ППО не може вражати. У Київській міській військовій адміністрації доповіли, що ворог застосував по столиці майже всі типи крилатих ракет та, зокрема, аеробалістичну ракету типу "Кинджал", який поки що являється недосяжним для української ППО.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще