Жінки дійсно прагнуть безпеки. І хоча ми цілком здатні жити без чоловіків або без переваги їхньої зарплати, ми все одно хочемо бути в безпеці.

Те, що робить "ідеального чоловіка" є індивідуальним і універсальним. Якщо ваш чоловік не відповідає вашим мріям про те, що він повинен робити як ваш чоловік, тоді настав час відкрити двері для спілкування.

Скрін, відео You tube стосунки
Скрін, відео You tube стосунки

Телець

Ці чоловіки міцні та вірні. Чоловіки Тельці не хочуть зраджувати, їм подобається їх стабільність, і вони рідко хочуть розгойдувати човен. Вам пощастить, якщо ви одружені з чоловіком Тельцем, оскільки він буде шанувати вас усі ваші дні. З ним легко спілкуватися, і він не хоче нічого іншого, як жити своїм життям як відданий партнер жінки, яку кохає.

Стрілець

Чоловік-Стрілець надзвичайно романтичний, і він докладе всіх зусиль, щоб зробити вас щасливими. Він лояльний і милий партнер, хоча іноді він може трохи ревнувати. Любити й плекати цього чоловіка означає опинитися поруч із людиною великого серця й душі, і ви ніколи не знайдете нікого, хто вам так подобається.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Риби

Приємний на всіх рівнях, цей. Чоловік Риби дуже серйозно ставиться до своєї ролі партнера і відданий ідеї як фінансового забезпечення домогосподарства, так і бути романтичним партнером. Риби принесуть вам квіти, приготують обід і подарують вам оргазм вашого життя. Іноді занадто чутливі, вам, можливо, доведеться сказати їм посміхнутися тут чи там, але вони це зроблять.

Козеріг

Чоловіки-Козероги створені для того, щоб піклуватися про вас, і це означає як фінансово, так і романтично. Суперечки з вашим чоловіком-Козерогом зазвичай відбуваються через проблеми, пов’язані з грошима, але як віддані партнери вони стоять у верхній частині списку знаків зодіаку, які є найкращими чоловіками.

Нагадаємо, ми писали, що замах на життя сім'ї Зеленських та ракетні обстріли: відомий екстрасенс Гордєєв зробив важливе попередження.

Як повідомляв "Знай.ua" Овен, Телець і Близнюки: до кого у грудні фортуна повернеться не тією стороною, і принесе одні розчарування у коханні.

Також "Знай.ua" інформував, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи переможе Оля Полякова на грузинських "Танцях зі зірками".