Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, наскільки великі шанси Олі Полякової перемогти на грузинських "Танцях зі зірками". Передбаченням він поділився зі Славою Дьоміним.

Як відомо, Оля Полякова стала учасницею проєкту "Танці зі зірками", який проходить у Грузії. Зірка регулярно ділиться кадрами, зокрема показує свого партнера з танців Максима Єжова.

Полякова та Єжов, грузинські "Танці зі зірками"
Полякова та Єжов, грузинські "Танці зі зірками"

Так, у новому випуску "Слава+" Слава Дьомін поспілкувався з Максом Гордєєвим та попросив його зробити передбачення, чи переможе Оля Полякова. Екстрасенс зазначив, що співачка зможе дійти чи не до фіналу, проте перемогти, швидше за все, не зможе.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мені здається, що перемога - ні, але чи не до фіналу дійде. Подивися, яка цікава ситуація перша карта випадає це "Союз", тобто їй дуже пощастило з Максом Єжовим. Як пара вони гармонійні і я тобі скажу, як пара вони були ще гармонійними на наших "Танцях зі зірками"", - сказав Макс Гордєєв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що екстрасенс Макс Гордєєв проговорився про звільнення всіх східних областей України: про що говорить цифра 10 на картах таро.

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва повернулася в спільний з Дантесом будинок, і поринула у спогади про колишнє життя: "Дякую за все, що тут було".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи хоче Білорусь напасти на Україну і що приховують військові: "Поховали спроби".