Відомий український екстрасенс Максим Гордєєв вирішив зробити невеликий розклад на те, на що очікувати представником деяких знаків зодіаку в перший зимовий місяць. На нас чекає одна з найскладніших пір року, і карти це чудово показують.

Новий прогноз був опублікований на його сторінці в соціально-мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно екстрасенс ділиться своїми розкладами про те, на що очікувати найближчим часом від ситуації у світі.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Цього разу він розповів, чого чекати Овнам, Тельцям, Близнюкам та Ракам уже у грудні. Це досить сильний місяць, коли треба підбивати якусь грань.

Овен.

Це сильний знак, що відкриває енергію. У грудні їм радять написати на листочку або в нотатках те, що їм потрібно зараз найсильніше на даний момент. Це стосується навіть списку продуктів, які потрібно купити в магазині.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На початку місяця ви відчуватимете, ніби щось відбувається незрозуміле, а ближче до кінця місяця ви відчуєте вже всю силу та енергію. У любовному плані варто постаратися, щоб зберегти все в тому ж руслі, адже місяць морально складний, коли підбиваються підсумки.

Щодо роботи, тут усе стане на свої місця. Карти показують, що Овни визначаться, чи подобається вам ваша робота, чи настав час рухатися далі.

Телець.

Відразу Макс Гордєєв попередив, що гороскоп для цього Знака зодіаку дуже тяжкий. Представники максимально не в ресурсі, адже витрачають чинність на інших.

Не можна займатися самоаналізом, тому що можна загнати себе в ще глибшу яму. У любовному плані знову не ваш місяць, адже більше буде міркувань про інше. У січні все вже налагодиться, тож будьте готові до припливу позитиву. Після чорної смуги завжди настає біла.

Близнюки.

Готуйтеся приймати позитивні аспекти, на які ви заслуговуєте. Всесвіт максимальний буде до вас прихильний. Але, не можна в жодному разі сильно ділитися цими подарунками долі з іншими, тому що можна залишитися ні з чим.

У любовному плані самотнім Близнюкам варто зрозуміти, чи вам це потрібно насправді. Але в жодному разі не можна відмовлятися від побачень, адже це може кардинально змінити вашу долю.

Нагадаємо, ми писали, що екстрасенс Макс Гордєєв поділився пророцтвом про долю Херсона .

Як повідомляв "Знай.ua", екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи переможе Оля Полякова на грузинських "Танцях із зірками"

Також "Знай.ua" інформував, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи хоче Білорусь напасти на Україну і що приховують військові