Астрологи визначили, що представники певних знаків Зодіаку більш схильні до жорстокості ніж інші, та склали таблицю від найбільш небезпечних.

Спираючись на документи криміналістики, астролог nypost визначив, що певні знаки можуть використовувати свою силу характеру в злочинних цілях.

Гороскоп, фото з відкритих джерел
Гороскоп, фото з відкритих джерел

Телець

Телець воліє влаштувати пікнік на пляжі, ніж намагатися когось убити. Справа не в тому, що вони не мають люті. Насправді всі бики резервують частину свого "пасовища" для образ, яких вони регулярно поять. Просто вони воліють збагатитися, ніж поквитатися.

Рак

Керований місяцем, енергія Раку асоціюється зі співчуттям, інтуїцією та турботою. У своєму найпохмурішому вираженні це емоційно маніпулятивне та оманливе, коли справа доходить до саморефлексії. Остерігайтеся лжепророків і народжених на початку липня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Терези

Керовані Венерою, планетою любові та краси, Терези відчувають право на найкращі речі в житті та не виявляють справжньої мотивації працювати заради них. Відомі дивовижним шармом і мінімальною трудовою етикою, вони вважають за краще не бруднити руки та не скуйовдити пір'я.

Овен

Яскравий і зухвалий, оригінальний, якого важко ігнорувати, знак кардинального вогню Овен хоче бути першим і бути поміченим. У своїй найнижчій вібрації енергія Овна абсолютно егоцентрична і випадково жорстока.

Лев

Марнославство є улюбленим гріхом Лева, і багато хто з них докладе чимало зусиль, щоб зберегти свою зовнішність. Заради неї вони готові на жорстокі та циніні дії.

Козеріг

Наполегливі та стратегічні, Козероги приходять грати, і вони не погодяться на друге місце, навіть — і, можливо, особливо — коли мова заходить про кримінальну довіру. Як і всі земні знаки, Козероги глибоко прив’язані до комфорту своїх істот. Козероги віддають перевагу стоїцизму, а не почуттям.

Стрільці

Стрільці, як правило, живуть за власним, часто перекрученим моральним кодексом. Ці люди люблять веселощі, п'яного дядька та символізується з вічно шукаючим лучником. Ці люди можуть бути меценатами та благодійниками, але й до жорстокості в них особливий пієтет.

Скорпіон

Скорпіоном керує планета-батько смерті Плутон , а темнішими проявами знака є параноя, токсична сексуальність, одержимість, тенденції до контролю та прагнення до влади за будь-яку ціну. Скорпіони вправно спокушають і використовують таланти інших людей

Водолій

Керовані Ураном, планетою революції та індивідуалізму, Водолії є першопрохідцями зодіаку. Оперативні прикметники для будь-якого Водолія - безжальні та винахідливі.

Близнюки

Близнюки, представлені близнюками, є знаком подвійності. Цей повітряний знак зодіаку може відчути себе вільним від вбивства, посміхнутися перед камерами в будівлі суду та прожити свої останні роки в монастирі.

Риби

Під знаком риби потрапляє дійсно величезна кількість відомих торговців смертю. Риби це особи, які часто відходять у світ фантазії, щоб впоратися зі своєю гострою чутливістю. Тіньовою стороною цього є схильність жити поза розумом чи реальністю.

Діва

Діва бере торт — ні, труп — за найнебезпечніший знак зодіаку. Вони мають найменшу ймовірність бути спійманими на місці злочину або після злочину. Їхній вимогливий, скрупульозний характер добре піддається приховуванню та прибиранню місць злочину, а їхня мінлива енергія робить адаптацію до таких стресових факторів, як провина та жаль, справжньою справою.

Нагадаємо, ми писали, що ніколи не носіть золоті прикраси, якщо ви є в цьому списку: кому метал принесе хвороби та безгрошів'я

Як повідомляв "Знай.ua" 3 найвпертіших знаки Зодіаку: одразу знайте, з ким маєте справу.

Також "Знай.ua" інформував ці 4 знаки Зодіаку найвразливіші для ретроградного Марсу: стережіться аж до січня.