Кожен має в своєму колі людину, яка має впертий характер, і вже як щось вирішила, то мало хто може переконати її у іншому.

Астрологи визначили, хто з зодіакального кола має такі риси характеру, яких варто позбуватися.

Гороскоп. Фото: кадр з відео
Гороскоп. Фото: кадр з відео

Телець

Телець насолоджується чуттєвими насолодами, заспокійливими списками відтворення, свіжоспеченим печивом. Ці земні знаки втішаються знайомим. Тож, коли ви зустрічаєтеся з другом- Тельцем, очікуйте...очікуваного: плани на вечерю в їхньому щотижневому закладі слідують за кіновечором (той романтичний комікс, який вони бачили сотні разів). Астрологічні бики цілеспрямовано проводять свій час, і вони не зрушать з місця, коли голови (і роги) націлять на якусь ідею. Будучи фіксованими знаками, Тельцю легко застрягти на жорстких планах і системах переконань. Тим паче, що завдяки цим звичайним звичкам вони відчувають себе в безпеці.

Козеріг

Козеріг бачить життя як гору, вони сповнені рішучості подолати кожну нерівну перешкоду, поки не досягнуть вершини (і спостерігають за всіма нами, підлеглими). Вони досягають високих успіхів і дотримуються правил, тримаючи себе та інших на неймовірно високих стандартах. І хоча земні знаки надзвичайно самокритичні , Козероги знають, що вони найкраще керують своїми життєвими рішеннями (тому що покладати всю свою віру на інших — не їхня сильна сторона). Козеріг продумано розпланував кожен день — від прийому їжі до вбрання — тому не дивно, що вони неохоче виходять із рамок. Самодостатність є їхньою торговою маркою, вони не дозволять нікому стати на шляху до їхніх цілей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лев

Якщо ви ніколи не сварилися з Левом, вважайте, що вам пощастило. Їхня впертість здебільшого пояснюється тим фактом, що вони часто не сприймають думки про те, що вони можуть бути неправі, тому вони готові і бажають посваритися, навіть якщо це останнє, що вони зроблять. Ви знаєте того одного друга, який наполягає на тому, щоб готувати кукурудзяний хліб кожного Дня друзів, жодного разу не дивлячись на рецепт? Так, вона, мабуть, Лев. І, попри всі ваші зусилля, він перетворює кожну поїздку на тривалу екскурсію, тому що йому завжди "здається, що GPS помиляється".

Нагадаємо, ми писали, що названо міста, які до кінця тижня будуть в особливій ракетній небезпеці: "Ситуація дуже заплутана".

Як повідомляв "Знай.ua" ці 4 знаки Зодіаку найвразливіші для ретроградного Марсу: стережіться аж до січня

Також "Знай.ua" інформував, гороскоп на тиждень 14-20 листопада для всіх знаків Зодіаку: у Дів неприємності, Водолії втратять голову, а Раки нашорошать вуха.