Світ найближчим часом може чекати ще одна війна, але і без глобальних змін теж не обійдеться. Чого чекати на всіх українців.

Своїм прогнозом астроексперт Анна Карпеєва поділилася в інтерв'ю YouTube-каналу TOP .

Вона вирішила дізнатися, чого чекати від цього нестабільного світу найближчими роками. Насамперед вона зазначила, що у 2026 році можуть відбутися ті ж аспекти, які можна було побачити і на момент смерті Йосипа Сталіна, після чого того ж чи наступного року вже розпочнуться знайомі для всього світу діалоги світових лідерів.

Таро. Фото: скриншот Youtube
Таро. Фото: скриншот Youtube

Приводом для радості поки що мало, оскільки навіть у 2024 році країни зазнають труднощів через агресію, після чого до влади вже можуть прийти нові люди.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У 2026-2027 роках у нас будуть нові діалоги, які формують порядок на 60 років... У 2030-му у нас сформуються якісь нові об'єднання країн, які надовго будуть разом", - йдеться у прогнозі жінки.

Все це відбуватиметься з певним присмаком свободи, адже вся боротьба українців остаточно покаже свою силу до 2030 року, коли за зміни у цьому світі вже візьметься покоління 2000-х.

Екстрасенс
Екстрасенс

Якщо брати до уваги війни, але вже наступного року може початися війна в одній із мусульманських країн, яка буде тривалою.

Що стосується Росії, то їй доведеться самостійно ізолюватися від усього світу, адже наступником путіна швидше за все стане людина зі схожою ідеологією. Кремль намагатиметься ізолюватися, щоб жителі держави-терориста не могли порівняти своє життя з жителями інших країн, не могли усвідомити, чи настільки вони нещасні.

Нагадаємо, що ці 4 знаки Зодіаку найбільш уразливі для ретроградного Марса: бережіться до січня

Раніше повідомлялося, що російські окупанти в Херсоні були шоковані шафою-купе, а мультиварка взагалі "знесла голову"

Також у НБУ готуються до тотального блекауту: план на випадок, якщо надовго відключать електроенергію