Роман Свечкоренко - був одним із головних фаворитів другого сезону романтичного шоу "Холостячка" із Златою Огнєвіч.

Сезон закінчився досить давно, з того моменту стало відомо, що чоловік вже перебуває в нових відносинах і не надто сумує через відмову виконавиці. На телеекранах розгорається нова історія кохання в рамках 12 сезону "Холостяка" з Алексом Топольським. Історія зі скандалами та брехнею.

Роман Свечкоренко та Валерія, фото: Instagram
Роман Свечкоренко та Валерія, фото: Instagram

Однак зараз ми абстрагуємося, щоб приділити увагу Романові та Валерії. Нещодавно Свічкоренко зробив їй пропозицію. А зараз він у TikTok виклав кумедне відео.

"Це ми дивимося, як наша Лєрка повертається після манікюру", - пише Роман Свечкоренко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вони удвох дивляться у вікно і не можуть повірити своїм очам. А потім кадр змінюється, у ньому з'являється чорна мавпочка. Вона дивиться на нігтики на відстані витягнутої руки і крутиться.

Роман Свічкоренко з дівчиною, фото: Instagram
Роман Свічкоренко з дівчиною, фото: Instagram

"Мені це відео чоловік щоразу після манікюру показує і щоразу сміюся!", "Ну пряма кожна жінка" , - пишуть користувачі в коментарях.

@svechkorenko

Ну дуже красиві нігті😂 #рек #україна

♬ Funny Song - Cavendish Music

Нагадаємо, улюбленець Злати Огнєвіч Свечкоренко брехав "Холостячці"? Його дівчина розкрила правду про 2-річне кохання та дитину

Як повідомляв "Знай.uа", улюбленець Злати Огнєвіч Макс Тарапата залишився без сексу і ніхто йому не допоможе: "Раптом спрацює"

Знай.ua писав, дівчина зірки "Холостячки" Романа Свечкоренко сильно зігнулася, показавши пружну попу: "Спіна не зламана"