Українська акторка, телеведуча та улюблениця мільйонів Ольга Сумська часто радує свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська, незважаючи на таку трагедію в рідній країні, продовжує знаходити сили, щоб працювати. Нещодавно артистка виступила у театрі, у прем'єрній виставі "Повернення блудного батька".

Ольга Сумська, фото: instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська, фото: instagram.com/olgasumska

Яскраві моменти вона зібрала для шанувальників у соцмережі.

Сумській дали головну та дуже харизматичну роль. В одному з відео вона ганялася сценою з віником і виглядала сварливою жінкою. Глядачка зазначила, як правдиво грає акторка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фанати, які змогли глянути лише уривки театральної вистави, були захоплені не менше тих, хто сидів у залі. Сумській окремо подякували за українську мову на сцені, а ось Віталій Козловський адресував зірковій колезі особливі компліменти.

"Оля, яка ти харизматична🔥👏 Обожнюю тебе❤️🌹🌹🌹" - написав артист.

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Раніше ми писали про те, що зацілована Ольга Сумська несподівано побачила справжнє щастя від зустрічі, чоловік так не цілує: "Несе мені"

Як повідомляв Знай.ua, "Треба йти до лікаря!": Ольга Сумська допомогла українкам прибрати проблеми до того, як стане погано

Також портал Знай.ua писав, "100% бавовна": Ольга Сумська зробила те, чого від неї українці не чекали - справжня патріотка