Тіна Кароль раніше показувала українських військовослужбовців, котрі хотіли донести одну просту істину звичайним громадянам.

Ще ми нещодавно обговорювали, що фанати виконавиці дуже хочуть бачити її у складі членів журі "Національного відбору на Євробачення" у 2023 році. А зараз Тіна поділилася новою публікацією, заявивши, що всі українці, які зараз перебувають у Європі, США чи інших континентах, мають зробити все, щоб отримати якийсь новий досвід та вміння. Адже вони ще стануть у нагоді в майбутньому, коли потрібно буде повернутися додому і допомогти у відновленні нашої країни.

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/

На відео вона стоїть на сцені, в шикарній жовтій сукні, звернувшись до українців, заявивши, що ми хочемо повернутися додому. Але без важливої ​​"зміни" цього не має статися.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Дуже цікаво вийшло, так тримати", "Ми обов'язково переможемо, тому що ми незламна нація, ми українці!", "Добра жінка, мудра. Вона мені дуже подобається" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіну Кароль хочуть пов'язати з "Євробачення-2023", але Юлія Саніна її обганяє: "Просто богиня"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль розповіла, як розплакалася після "сутички" з нахабним росіянином: "Здохни, х*йло"

Знай.uа писав, Тіна Кароль із серйозністю в особі побачила майбутнє: "Все буде..."