Юлія Саніна - відома українська виконавиця, фронтвумен The Hardkiss, яка стала популярною менш як 20 років тому.

Зараз у Instagram вона поділилася лише однією фотографією, щоб нагадати про те, що мало статися через день. І що сталося.

Юлія Саніна. Фото: скрін youtube
Юлія Саніна. Фото: скрін youtube

"Прем'єра нової пісні. Дуже хвилююся і чекаю...", - пише Юлія Саніна у публікації.

На знімку вона, найімовірніше, знаходиться десь у Нью-Йорку, США, оскільки можна розглянути на тлі ручні пожежні сходи. Вона в кофті з різнокольоровими деталями дивиться кудись убік, злегка прочинивши рота. Коментатори сфокусувалися лише на анонсі нової пісні. І ніхто навіть не постарався заговорити про красу Юлію Саніну.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Наступна публікація на сторінці співачки – це демонстрація нової пісні.

"Це якесь нове круте звучання", "Дуже потужна пісня! Новий саунд, але такий крутий! "Те, на що ми так давно чекали! Щиро вдячні за неймовірну пісню", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss ефектно оголила ніжку в розрізі сукні: "Муза"

Як повідомляв "Знай.uа", подружка Тіни Кароль Юля Саніна з The Hardkiss не стрималася і показала білі штучки: "Перетворилася на залежного"

Знай.uа писав, Юлія Саніна з The Hardkiss оживила те, що давно хотіла, але в США: "Так не вистачає"