Відомий український реп-виконавець та лідер гурту Kalush Олег Псюк, який представляв Україну у конкурсі "Євробачення-2022" і здобув гучну перемогу, є активним користувачем соцмережі Instagram і частенько тішить численних шанувальників свіжими постами.

Учасники гурту Kalush, як і інші знаменитості, підтримують Україну в цій війні тим, що вміють найкраще - співати і збирати великі концертні зали. Усю свою діяльність вони направили на благодійність і вже незабаром відправляють у великий тур Америкою та Канадою.

Kalush Orchestra, Євробачення-2022
Kalush Orchestra, Євробачення-2022

До цього музиканти їздили Європою і за всі виступи змогли зібрати 54 мільйони гривень.

"Тепер наша ціль масштабніша — зробити це в США та Канаді! Ми маємо показати усьому світу, які українці сильні та донести це через нашу музику!" - написали учасники у публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

А для того, щоб залучити якнайбільше людей до доброї справи, вони вирішили організувати невеликий конкурс із призами – 2 квитки на концерт, дзвінок із гуртом у зумі та вініл із їхнім альбомом.

Раніше ми писали про те, що Олег Псюк із "Kalush" разом із справжнім козаком змусив українців тремтіти від перезбудження: "Все далі і далі"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька з "KAZKA" прибула туди, де з дитинства мріяла виявитися: "Навіть за тисячі кілометрів від будинку"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Павленко з Go_А розповіла, чому відмовилася від квартири у Мілані на користь військового Києва: "Я маю бути тут"