Осінь багата на дари - у цю пору люди збирають останні врожаї на городі та у саду й готуються зимувати. А з приходом перших холодів в нагоді стане гарячий та корисний осінній чай "Вітамінний".

Спробувавши цей простий у приготуванні напій восени, ви отримаєте не лише насолоду від його аромату та особливого смаку, а й безліч вітамінів. Гарбузова основа з імбиром та іншими трьома інгредієнтами створює неймовірну композицію.

Рецепт приготування осіннього чаю "Вітамінний"

Інгредієнти для приготування 2-3 порцій:

  • 300 мл гарбузового соку з м'якушем;
  • 1 ст. л. лимонного соку;
  • 20 г імбиру;
  • 10 г кориці;
  • 10 г апельсинової цедри;
  • мед за бажанням.

Імбир, лимон і мед, фото з pxhere
Імбир, лимон і мед, фото з pxhere

Спосіб приготування корисного напою:

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Тут все дуже просто. Потрібно лише змішати всі інгредієнти та додати 200 мл гарячої води. Важливий момент: вода повинна бути гарячою, але в жодному разі не окропом.

Далі лише потрібно розігріти чай і насолоджуватися осінньою порцією вітамінів. Цей напій виходить надзвичайно ароматним, насиченим, проте несолодким.

Саме тому, за бажанням варто додати перед споживанням напою трохи меду на ваш смак. А для тих, хто любить гострі смаки, не зайвим буде додати дрібку перцю.

Гарбуз, фото: pixabay.com
Гарбуз, фото: pixabay.com

Нагадаємо, про салати восени можна й не думати: цінники на огірки й помідори знову змінилися

Як повідомляв "Знай.ua", відбивним та котлетам не місце у меню: ціни на свинину ще більше спустошать гаманці українців

Також "Знай.ua" писав, восени подорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатися продуктами вже зараз