Наближається другий місяць осені, прогноз по фінансах на цей період дала астрологиня Олена Максимова.

За прогнозами астрологині, у жовтні можна отримати підвищення, якщо впоратись з дорученою роботою. Про це пише портал Gazeta.ua. Максимова припускає, що у Левів, Козерогів і Терезів стане більше грошей.

Таро. Фото: скриншот Youtube
Таро. Фото: скриншот Youtube

А перед Тельцями й Скорпіонами відкриються нові можливості. астрологиня радить уникати кредитів та витрачати кошти лише на необхідні речі.

Подорожчає побутова хімія, подешевшають олія, сало й крупи. Спостерігатимемо чергові скачки долара. Армії допомогти краще вклавши кошти в військові облігації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо в родині нестача грошей, займіться виборои зимового одягу для дітей, тоді гаманець наповниться у перші вихідні жовтня. Можна придбати соковижималки й м'ясорубки. Така техніка довго служитиме.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Якщо хочете кар'єрного росту, демонструйте здібності, і не зважайте на думку оточуючих. Цього тижня вас помітять і гідно оцінять. Не ризикуйте грошима.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Важко справи підуть у сімейному бізнесі. Порозумітися з батьками й коханими зуміють одиниці. Партнери будуть упертими й не визнаватимуть помилок. Не перевантажуйте себе роботою.

Рак (22 червня – 22 липня)

Доведеться швидко робити вибір, тому на жовтень варто зробити графік справ. Це буде час невдалих домовленостей і безглуздих купівель. Прислухайтеся до батьків.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Якщо діятимете наосліп, ускладните собі життя. Зачекайте з ремонтом. Через це сваритиметеся з коханими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Гроші надійдуть до середини місяця. Не спішіть їх витрачати. Скоро змінять умови оплати праці. Відстоюйте матеріальні інтереси.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не глузуйте з конкурентів, бо будь-якої миті можете опинитися на їхньому місці. До середини місяця не вкладайте кошти в рекламу бізнесу, бо це буде антипіар.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Коли відчуваєте неспокій і розгубленість, покладіться на мудрого родича чи друга. Зняти стрес допоможе відверта бесіда. Ведіть блог, у якому описуйте власний досвід. Не тільки зустрінете багато однодумців, але й зумієте гарно заробити на рекламі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це час вражень, а не надприбутків. Візьміть відпустку. Відвідайте місця, де народилися і виросли. Завітайте в гості до однокласників. Спогади зігріють душу й підкажуть, куди рухатися далі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не женіться за надприбутками, це будуть оманливі спокуси. Навчайтеся та вдосконалюйтеся. Винагорода за сумлінну працю не забариться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Мудрість і рішучість врятують багатьох. Продумайте фінансові плани до кінця осені. Вчасно сплачуйте податки за землю і нерухомість.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Годі жити минулим. Час рухатися вперед. Визначтеся з бажаннями. У жовтні вони почнуть здійснюватися.

Нагадаємо, ми писали, що астрологиня передбачила повернення всіх українських територій і розповіла про ще одну війну з росіянами.

Як повідомляв "Знай.ua" тарологиня передбачила упадницькі настрої в Кремлі, у путіна залишилося декілька провальних сценаріїв.

Також "Знай.ua" інформував, на росії "знайшли докази" створення на території України коронавірусу.