Kalush Orchestra подорожуючи Європою невпинно нагадує слухачам про війну, музиканти скаржаться, що в Європі новини про війну сходять зі шпальт.

Музиканти переможці Євробачення Kalush Orchestra на фан-сторінці інстаграм розповіли про те, яку мету собі поставили, та чого прагнуть, виступаючи перед європейцями.

Kalush. Фото: скриншот Youtube
Kalush. Фото: скриншот Youtube

Місія українського артиста — показувати культуру і музику, яка вона є, якщо ти виступаєш десь у Європі. Також розповідати про ситуацію, збирати кошти, розповідати про війну, бо зі шпальт новини про війну сходять. Ми боремось з цим, повідомляємо, що у нас в Україні зараз йде жорстока війна, тому це наша ціль - розповів Олег Псюк.

Нещодавно артист познайомив шанувальників зі своєю дівчиною, якій виповнилось 25. Парочка іноді розміщує спільні знімки та відео.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Kalush Orchestra. Фото: instagram.com/kalush_family/
Kalush Orchestra. Фото: instagram.com/kalush_family/

Раніше Олег Псюк розповідав, що наразі Kalush Orchestra має приблизно 20 концертів на місяць. Гурт бере участь у різних благодійних акціях і вже звик до такого темпу виступів. Останній раз гроші передали для фонду UNITED 24 що у Польщі. Відтак, їх витратять на відбудову України. Організатор Пьотр Буковєцкі зазначив, що кошти надходять вже 2 тижні не лише від українців чи поляків, а й від людей з різних куточків світу.

Нагадаємо, ми писали, що Олег Псюк з "Kalush" зізнався, чи готовий продати свою дівчину за соковитий бургер: відповідь очевидна.

Як повідомляв "Знай.ua" Олег Псюк з "Kalush Orchestra" розкрив таємницю про свою дівчину.

Також "Знай.ua" інформував, Олег Псюк з "Kalush Orchestra" геть не змінився з роками: в мережі показали дитяче фото музиканта та співака.