Засновник та учасник групи "Kalush", український репер, активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. Співак опинився на піку світової популярності завдяки участі у пісенному конкурсі "Євробачення". Він активно веде власний блог в мережі instagram, який нараховує 700 тисяч підписників

Олег Псюк, фото: Instagram
Олег Псюк, фото: Instagram

Нещодавно артист поділився радісною подією - у його дівчини Олександри Білобров 25 серпня день народження. Їй виповнилося 25 років.

Відомо, що пара познайомилась в соціальній мережі instagram. Вперше вони побачилися в Буковелі, а згодом зустрілися в Києві. Співак розповів цікаві подробиці про дівчину та навіть вважає зустріч з нею Божою долею.

"Коли ми тільки познайомились і я дізнався, що вона дочка пасічника, що в неї вдома більше ніж тонна меду, я подумав, що це може бути доля🤣 Це дійсно схоже на те, бо наше знайомство на Хрещатику було дуже випадковим і водночас романтичним. Ми вже півтора року, як разом і моє кохання, мала, до тебе тільки зростає", - написав він.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олег щиро привітав Олександру з днем народження, побажав залишатись такою ж класною, гарною, організованою, розумною, турботливою та щасливою.

Та як справжній чоловік він сказав, що про останнє він подбає та додав, що любить її.

До слова, Олег Псюк з "Kalush Orchestra" геть не змінився з роками: в мережі показали дитяче фото музиканта та співака.

Нагадаємо, Євробачення 2023 не відбудеться в Україні - Європейська мовна спілка зробила заяву

Також ми писали, українці втерли носа Ірині Федишин і журі на Євробаченні-2022: Польща отримала більше, ніж просто бали