27-річна акторка Анна Кошмал отримала справжній удар у спину після того, як актори серіалу "Свати", яких вона вважала родиною, підтримали путінський режим та вбивства українців.

У недавньому інтерв'ю Аліні Доротюк дівчина зізналася, що знала, хто підтримає Україну, а хто ні, але й не збиралася когось просити висловити свою думку, бо гідну людину просити не треба.

Анна Кошмал, фото: Знай.ua
Анна Кошмал, фото: Знай.ua

На запитання Аліни Доротюк про те, чи відповість вона на дзвінок чи повідомлення акторів серіалу "Свати", які продемонстрували свою гниль, Кошмал відповідає жорстко:

"Нічого не хочу їм говорити. Ми всі живемо під одним небом і відповідатимемо за свої вчинки. Їм із цим жити, не мені. Власне, про що говорити? Нема про що".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Свати", фото: Instagram
"Свати", фото: Instagram

Кошмал навіть приписали "чорний список" для російських акторів, куди увійшов Федір Добронравов, про який вона з радістю розповіла.

"Це комедія. Тому що жодного чорного списку в мене немає. Це придумали ЗМІ. Я жартувала навіть із цього приводу. Це вигадана байка. Я не займаюся такими речами".

Нагадаємо, що Анна Кошмал зі "Сватів" з огидою відгукнулася про Добронравова та Кравченка, які підтримали путіна.

Раніше ми повідомляли, що син Федора Добронравова із "Сватів" Віктор уперше вирішив розповісти про війну в Україні.

Також стало відомо, що зірка "Сватів" Федір Добронравов підтримав окупантів та розчарував дружину Євгена Кошового.