Відомий музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк розповів, що відновлення концертом було найкращим його рішенням за останній час, адже це необхідно як колективу, так і простим українцям. Про це він написав на своїй сторінці в instagram.

Віктор Бронюк порадував фанатом яскравим знімком, на якому позує на сцені, перебираючи струни гітари. У підписі до фото він зазначив, що зараз, коли в країні вже сьомий місяць триває війна, багато людей перебувають у опущеному стані. Втім, від цього є ліки – зустрічі з улюбленими музикантами та однодумцями.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube
Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Концерти зараз - як ліки для людей. Відновивши виступи гурту "ТІК", у цьому переконуємось щоразу! Зустрічі віч-на-віч, енергообмін, усмішки і до мурашок потужні відчуття, коли вся зала на подяку нашим ЗСУ за ці безцінні миті вибухає оваціями і вигуками "Слава Україні"", - поділився музикант.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Співак зазначив, що він, як творча особистість та його колеги, отримують подвійне задоволення від концертів, адже можуть хоча б на кілька годин подарувати позитив та посмішки.

Раніше портал Знай повідомляв, Віктор Бронюк із групи "ТІК" поставив на місце росіян, які спотворюють історію України: "Псевдонація псевдокраїни".

Також наш портал інформував, стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" нагадала, кому дякувати за вересень: "Просто чарівна".

Крім того, наш портал інформував, що Alyona Alyona повернулася екстрено в Україну заради близької людини, потрібно вирішити важливі справи: "З батьківського благословення".