Лідер відомого гурту "Антитіла" Тарас Тополя став одним из тих, зхто добровільно відклав своє життя, взяв до рук зброю та пішов на передову захищати рідну Україну.

Нещодавно співак став гостем в студії проєкту "Як ти?", ведучим якого є Григорій Решетник та розповів дещо цікаве зі свого життя, яке круто змцнило свій вектор після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого.

Тарас Тополя. Фото: скриншот Youtube
Тарас Тополя. Фото: скриншот Youtube

Однією із тем була творчість під час війни. Тополя зізнався, що смерті побратимів не дуже надихали до створення нових пісень.

"Коли 4 прильоти, один з них – у твій двір, знесено паркан, просічено машину, а на сходах падає твій побратим, який так само робив свою роботу на "передку"… У нього відірвано по коліно ногу, він кричить, захлинається від хрипу і втрачає свідомість, ти зупиняєш кров і під мінами його вивозиш… Потім у тебе не заводиться автівка, ти психуєш, а обстріл триває, то конкретно в таких ситуаціях, яка, до біса, творчість? Я абстрагуюсь. Тут і зараз наша робота – рятувати життя."

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Однак, перш за все, Тарас є музикантом. І він вважає, що його місія набагато ширша. Тому, коли прийшла пропозиція від Ed Sheeran зробити пісню, він зрозумів, наскільки це важливо. Адже основна її функція, як і відеокліпу, – на емоційному рівні передати людям за кордоном те, що ми відчували тут.

"Емоція працює краще, ніж інформація. Ми тоді знаходились в Бородянці серед розвалин. Буча ще була частково окупована. Грає мінус треку Ed Sheeran, який вони вислали. Я сиджу, пишу лірику до нього, а навколо весь цей треш….".

Нагадаємо, що Тарас Тополя пригрозив окупантам завершити справу Сагайдачного та "стерти" москву з лиця землі.

Раніше ми повідомляли, що Тарас Тополя з гурту "Антитіла" зізнався, що найстрашніше на позиціях.