Відома співачка та заслужена артистка України Катерина Бужинська реалізувалася не лише на сцені, а й у соціальних мережах. Дівчина часто розміщує нові публікації для своїх шанувальників, кількість яких вже перевищила 120 тисяч.

Катерина Бужинська вирішила порадувати слухачів новою та дуже зворушливою роботою "Сила кохання". Артиска заспівала про почуття, яке здатне подолати все та підняти бойовий дух, а це зараз дуже потрібно українським захисникам.

Катя Бужинська, кліп "Сила кохання"
Катя Бужинська, кліп "Сила кохання"

"Вона про надзвичайну віру в силу і міцність духу солдата, про те, що добро обов’язково переборює зло, а любов – смерть"", - написала зірка.

У кліпі Бужинська знялася в українському широкому полі, а ще зібрала несамовиті кадри з плачучими людьми, закоханими парочками та військовими на фронті. У зйомці також брали участь рідні артиски. Робота вийшла дуже сильною.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Відео надзвичайно точно зображує українське сьогодення завдяки використаним кадрам військової хроніки, а емоційності йому додають трагічні та радісні моменти з життя реальних людей – військових та їхніх родин. Серед них можна бачити членів моєї родини - тата і брата 🙏", - додала Катерина.

Раніше ми писали про те, що Катя Бужинська відзначає 43-річчя у Болгарії та мріє про перемогу України над окупантами: "Війна змінила наше життя"

Як повідомляв Знай.ua, СолоХа розповіла, у чому її звинувачує Катя Бужинська та хто розпускає жахливі чутки: "Проти України..."

Також портал Знай.ua писав, що Катя Бужинська вміло "змалювала" образ Олі Полякової, видавши за свій власний: "Фото говорять самі за себе"