Популярна українська акторка Тетяна Песик відома завдяки ролі у гумористичному скетчкомі "Країна У" та участі у шоу "Жіночий квартал". Артистка має чимало шанувальників та регулярно ділиться новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 480 людей.

Тетяна Песик показала декілька кумедних моментів перед благодійними концертами, на яких вона виступала з великою командою, включаючи свого "коханого" Володьку з "VIP Тернопіль". Артисти зібралися, щоб заробити грошей на покупку машин для ЗСУ.

Скріншот з Insta Stories, Таня Песик
Скріншот з Insta Stories, Таня Песик

У перервах між виступами гумористам довелося обідати не за найкращих умов, але Володьку це анітрохи не збентежило. Він перекусив піцою, що вже "підгуляла", лежачи від втоми на лавці. Песик не прогавила можливості його підколоти.

"Тарас, все добре у вас? Це ти так налаштувався на другий концерт? А піца підошва вже, так? Можна цвяхи нею забивати. У тебе зубів немає для такої піци", - жартівливо сказала Тетяна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Володька відповів, що він простий чоловік із села і перкус у нього цілком нормальний.

Після Песік розповіла, що їм удалося зібрати за два концерти 200 тисяч гривень.

Скріншот з Insta Stories, Таня Песик
Скріншот з Insta Stories, Таня Песик

Раніше ми писали про те, що Таня Песик із "Жіночого кварталу" оригінально привітала ЗСУ з 50 тисячами повалених окупантів: "З ювілеєм"

Як повідомляв Знай.ua, Таня Песик із "Жіночого кварталу" перетворилася з міської принцеси на сільську леді: "Бараболя сама себе не викопає"

Також портал Знай.ua писав, що Таня Песик із "Жіночого кварталу" розтанула в обіймах Олексія Арестовича, який порадував обіцянкою: "Через 2-3 тижні..."