Учасниця проекту «Супермодель по-українськи» та блогер Вікторія Маремуха вперше стала мамою. Довгоочікувана дитина з'явилася прохолодним вересневим вечором.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої є.

В останні кілька місяців її блог наповнений різним побутом, що пов'язаний з майбутнім поповненням, і ось нарешті відбулося.

У них із французьким бізнесменом, за якого вона вийшла заміж минулого року, народився хлопчик. Сталося це 7 вересня о 19.59. Вага малюка 3460, а зріст 54 сантиметри. На рахунок імені поки що невідомо, адже молода сім'я все ще приходить до тями від нового статусу.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"100% made in Ukraine! Відчуваємо себе неймовірно щасливими! Пологи були ідеальними! Народжувати вдома було моїм найкращим рішенням! Дякуємо всім за підтримку та вітання, ми відпочиваємо! До завтра🤍" - йдеться у повідомленні під постом.

Про те, що незабаром стане мамою, Вікторія Маремуха зізналася лише у квітні цього року. Тоді вже точилася повномасштабна війна в Україні, і це великий стрес для вагітних жінок.

Вікторія Маремуха, скріншот: Instagram
Вікторія Маремуха, скріншот: Instagram

Спочатку було прийнято рішення народжувати за кордоном, на батьківщині Луї у Франції, але потім її переконала мова першої леді Олени Зеленської.

Після цього плани відразу змінилися, і сім'я продовжила ретельно готуватися до появи малюка, але вже в Україні.

"Будучи за кордоном ми прийняли важке рішення народжувати у Франції, з метою безпеки сина. Але чим більше я думала про це, тим більше мене накривало сумом ... І ось днями ми дивилися промову Першої Леді в конгресі, і Луї мені каже: "Як жаль , що наш синочок не народиться в Україні». І від цього я заплакала, і це стало нашим вирішальним рішенням. Ми залишаємось і народжуємо вдома, в Україні!" – писала колись Вікторія.

До речі, попередня дата пологів стояла на День незалежності - 24 серпня, проте малюк вирішив трохи затриматись.

Нагадаємо, що вагітна фіналістка СМПУ Маремуха провела опитування, кого народити через 4 місяці .

Раніше повідомлялося, що простий рецепт оладок із кабачків від вагітної фіналістки СМПУ Вікі Маремухи: їсть навіть французький принц

Також, фіналістка СМПУ Віка Маремуха оголосила про вагітність і мало не втратила дитину через війну