Відомий музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк поставив на місце росіян, які спотворюють історію України та заявляють, що такої країни не існує. Факти з історії не на користь росіян він навів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Бронюк заявив, що останнім часом почав помічати на різних російських ресурсах нову "теорію", що України не існує, і насправді вона називається "окраїна".

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube
Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Насправді всі їхні псевдотеорії та лжедокази щодо того, що немає і бути не може взагалі такої назви, як "Україна", зводяться лише до того, що нашу історію під час нескінченних окупацій вони переписували з Москви", - зазначив музикант.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він заявив, що назва "Україна" зустрічається ще у стародавніх літописах і пішла вона від того, що наші предки так визначали свою країну, місце, де мешкають "У країні!". Бронюк зазначив, що Україна має багатовікову історію, а єдина псевдокраїна – це росія.

"Псевдонація псевдокраїни", – додав Віктор Бронюк, коментуючи заяви росіян.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Бронюк із групи "ТІК" згадав, як пережив день, який змінив життя цілого народу: "Вихор емоцій".

Також наш портал інформував, Оля Полякова покаже, як війна зруйнувала плани та життя мільйонів українців: "Ця історія стала спільною для всіх".

Крім того, наш портал інформував, блогер Олег Машуковський зняв усе зайве і потряс перед шанувальницями булочками: "Запросила, я прийшов, та ще й трусах побував".