Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська поділилася новою публікацією, в якій поцікавилася - у кого з яким одним слово асоціюється Україна, зараз.

Жінка часто викладає щось у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 780 тисяч людей. 36-річна співачка сама відповіла на це питання. У неї це стосується пісні.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"З цією піснею я відчуваю, що воскресла. Що я знайшла для себе сили і причину рухатися далі. Співати зараз - це жити. Україна стала центром землі. Як серце, що кровоточить і плаче. Поки що. І це серце б'ється у кожному з нас. Тут і зараз", - пише Оля Цибульська у відео.

На відео вона без музики співає рядки невідомої пісні, лише під кінець подивившись у камеру.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

***

Те, що минуло, дякую - було,
ці класні фото з усмішками, кроки доріжками, щастя без меж,
моє життя - ніби в ріку пірнуло,
і тихо каже: "Тримайся. Люблю тебе теж"

***

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Дім", "Сила духу", "Рана", "Віра в єднання", "Киця вдома", "Ви найкраща співачка і дуже хороша людина", "Єдність. Оля, ви неймовірна", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Цибульська знайшла ідеального "партнера", який задовольнив усі її очікування: "Вміє це, як ніхто"

Як повідомляв "Знай.uа", сумна Оля Цибульська показала члена сім'ї, якого "збила з ніг" хвороба: "Тушнило всю ніч і ранок"

Знай.uа писав, Оля Цибульська похвалилася ідилією у відносинах з чоловіком і сином: "Не заради піару"