Донька народної артистки України Ніни Матвієнко радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Антоніна часто розміщує свіжі та яскраві публікації, за нею стежить вже понад 100 тисяч людей.

Тоня Матвієнко опублікувала новий і неймовірний знімок, зроблений у якомусь тунелі, схожому на метро. Геолокацію артистка залишила - місто Тонтон, отже фотографувалася вона у Великій Британії, де зараз тимчасово проживає через війну в Україні.

Скріншот із Instagram, Тоня Матвієнко
Скріншот із Instagram, Тоня Матвієнко

У кадрі зірка загадково дивиться нагору, спрямовуючи свої небесно-блакитні очі до яскравого світла. Вбрання вона обрала чорне, що майже зливається з темнотою тунелю.

У підписі до публікації Матвієнко натякнула, що їй гірко і сумно від подій, що відбуваються в її рідній країні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Споглядаю світ серцем і душею українки!А в очах сльоза…" - написала співачка.

Варто зазначити, що нещодавно Матвієнко поверталася до України і навіть встигла виступити із чоловіком Арсеном Мірзояном на концерті до Дня Незалежності, який відбувся у метро. А ще вона здобула почесне звання заслуженої артистки України.

Раніше ми писали про те, що Антоніна Матвієнко "прорвалася" до Євробачення, але все не так просто: "Голос - насолода"

Як повідомляв Знай.ua, Антоніна Матвієнко защебетала разом з мамою, не зумівши зустрітися з Арсеном Мірзояном

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко через Арсена Мірзояна зважилася на відчайдушний крок, щоб розповісти про почуття: "Душевно, відкрито, щиро"