Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, що члена її родини звалила з ніг хворобу. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська приділяє чимало часу соцмережам, адже має багато шанувальників, які прагнуть дізнатися, що відбувається у житті зірки. Вона активно ділиться фото та відео, показуючи, які пригоди трапляються з нею, її сином та від недавнього часу її чоловіком, якого вона довгий час приховувала.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

На цей раз Оля Цибульська показала ще одного члена сім'ї, з яким трапилося лихо. Так, кіт зірки на прізвисько Сімба захворів і не на жарт стривожив сімейство. Тварину записали до ветеринара і дуже сподіваються, що все обійдеться. Співачка зазначила, що домашній улюбленець живе з нею вже 13 років, і його всі дуже люблять.

Кіт Олі Цибульської. Фото: скрін instagram stories
Кіт Олі Цибульської. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Симбу нудило всю ніч і весь ранок. Ідемо ввечері до лікаря. Сподіваюся все буде супер. Ми 13 років разом і дуже любимо цю морду", - розповіла Оля Цибульська.

Кіт Олі Цибульської. Фото: скрін instagram stories
Кіт Олі Цибульської. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чоловік Олі Цибульської вперше показав себе і відповів, як реагує на чутки про роман дружини з Дзідзьо: "Все має наслідки".

Також наш портал інформував, що Оля Цибульська вперше за 20 років показала чоловіка Сергія, облизнулася Полякова і навіть Зібров: "Такого мужика ховала".

Крім того, наш портал інформував, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" двічі програла 11-річній чемпіонці у шашки, яка віддала 30 тисяч для ЗСУ: "Не соромно".