Знаменита українська виконавиця Оля Цибульська, яка напередодні наважилася вперше показати свого чоловіка, похвалилася неймовірною ідилією у родині. Милими знімками зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська намагається завжди бути відкритою перед шанувальниками, але особистість свого чоловіка вона тривалий час тримала в таємниці і не показувала його обличчя, незважаючи на численні прохання. Втім, напередодні вона зважилася розсекретити другу половинку, а потім захопила фанатів яскравою сімейною фотосесією.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

На нових кадрах Оля Цибульська позує у компанії чоловіка, а також сина Нестора. На більшості фото вони гуляють із собаками. Сім'я виглядає дуже щасливою і одразу зрозуміло, що у їхніх стосунках панує ідилія.

"Наша перша спільна фотосесія із чоловіком не просто так і не заради піару", - підписала кадри виконавиця.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Оля Цибульська зазначила, що поділилася кадрами з фотосесії заради доброї справи, а не піару чи ще чогось. Вона заявила, що таким чином її сім'я вирішила підтримати бездомних тварин, які постраждали від війни шляхом привернення уваги українців.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська вперше за 20 років показала чоловіка Сергія, облизнулася Полякова і навіть Зібров: "Такого мужика ховала".

Також наш портал інформував, Настя Каменських вирушила в місця, де лютували окупанти і побачила все на власні очі: "Посміхатися і жити далі".

Крім того, наш портал інформував, Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила передплатників: "Настільки тупе фото".