36-річна Оля Цибульська всю свою співочу кар'єру стикалася з тим, що їй приписували романи з різними зірковими чоловіками.

Вона вже навіть встигла побути розлучницею, через яку її кум Дзідзьо розійшовся із дружиною. Все це відбувалося тому, що Оля просто не показувала свого чоловіка і навіть не називала його імені. Не тому, що вона так хотіла, а тому, що це було бажання коханого.

Оля Цибульська з сім'єю, скріншот з відео
Оля Цибульська з сім'єю, скріншот з відео

Але війна, яка прийшла в нашу країну за "милістю" путіна і всіх росіян змусила Олю нарешті розкрити особистість чоловіка, якого вона довго ховала і сталося це у його день народження. Цибульська зізналася, що не може тримати секрети від тих, із ким ховається в бункерах від російських ракет. Чоловіка звуть Сергій і вони разом із Олею вже понад 20 років, за словами співачки.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Пара зважилася на це, щоб підтримати безпритульних тварин. Саме тому вони зробили спільну фотосесію, яка допоможе пухнастикам вилікуватись.

У коментарях до таких публікацій висадився цілий зірковий десант.

"Любі. Обожнюємо вас!" , - пише Даша Квіткова.

"Нарешті. Така ж гарна пара!" , - Захоплюється Соломія Вітвіцька.

"Який файний хлопець, молодець, що вийшов з тіні! Ви гарна пара та родина! Дай Боже міцного здоров'я та мирного неба!" , - бажає Павло Зібров.

А ось Оля Полякова мрійливо розмірковує: "Блін, Олю, такого гарного мужика ховала"

Коментарі зірок під публікацією Олі Цибульської
Коментарі зірок під публікацією Олі Цибульської

Нагадаємо, що Оля Цибульська показала того, хто піклується про її красу краще за будь-якого майстра.

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська розповіла про фінансові проблеми у сім'ї.