Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська ніколи не показувала свого чоловіка та не виносила на публіку подробиці стосунків, проте війна змінила все. Артистка зрозуміла, що більше не хоче приховувати коханого від людей, з якими переживає спільне горе.

Оля Цибульська з сім'єю, скріншот з відео
Оля Цибульська з сім'єю, скріншот з відео

Співачка познайомила фанатів із чоловіком Сергієм в інтерв'ю з Аліною Доротюк. Більше того, він навіть особисто розповів про себе журналістці. Подивившись на чоловіка, в українців одразу відпадуть питання, на кого схожий син співачки, адже вони просто на одне обличчя. Сергій виявився справжнім блакитнооким красенем.

Багато хто приписував Цибульській романи і говорив, що Нестора вона народила від кума Дзідзьо, але її чоловік не вважав за потрібне спростувати такі чутки.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Все має наслідки, тому для мене це було не потрібно. Для Олі настав час бути відкритою", - пояснив чоловік.

Чоловік Олі Цибульської, скріншот з відео
Чоловік Олі Цибульської, скріншот з відео

Сергій активно веде сімейний бізнес, який полягає у роботі з якимось виробництвом, але подробиць не розкрив. Він зазначив, що ця справа непублічна.

До чуток про Дзідзьо та його дружину він ставиться адекватно і не реагує. Тим більше, чоловік особисто знайомий із кумом і довіряє йому.

"Я родом із маленького містечка і навіть про мене ходять чутки. Це не в новинку. На них не потрібно реагувати. Ми знайомі з Мишком, це не привід", - заявив чоловік зірки.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська показала того, хто піклується про її красу краще за будь-якого майстра: "Булька пофарбував..."

Як повідомляв Знай.ua, кума Дзідзьо Оля Цибульська "застрягла" під землею, опинившись на небі: "Але я..."

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська "виїхала" з України, але опинилася з курками і там, і там: "Не в курсі, що в Америці"