Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка, зараз активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Як відомо, зовсім недавно Alyona Alyona розповідала, що за це літо вона скинула зайву вагу і тепер стала на 20 кілограмів легшою. Артистка вже встигла похвалитися своїми оновленими формами у купальнику.

Alyona Alyona. Фото: скрін instagram stories
Alyona Alyona. Фото: скрін instagram stories

Але після такого швидкого схуднення практично завжди виявляються неприємні наслідки, такі як обвисання шкіри та в'ялість. Звісно, ​​якщо вчасно все не підтягнути у спортзалі. Із цим і зіткнулася зірка.

Скріншот із Instagram, Alyona Alyona
Скріншот із Instagram, Alyona Alyona

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

На руках у неї з'явилися невеликі звисаючі "вушка". Однак це зовсім не засмучує Олену. Вона заявила, що приймає себе повністю та рекомендує шанувальникам робити так само.. А людям, які сходять з дистанції, як вона висловилася, треба бути сміливішими.

"Але це природно. Будь-які зміни є і вони до чогось приведуть. Приймайте себе, любіть себе", - сказала артистка.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona почала "танути" на очах: ​​20 кг ваги як не бувало

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona пояснила, чому "зникла" з радарів, відмовилася від спілкування з близькими і пішла в гори: "Постійно хотілося плакати..."

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona без сором скинула футболку та неосяжними формами у купальнику: "Давайте робити тренд"