Засновник, та голова правління у Спілці споживачів комунальних послуг Олег Попенко прокоментував заяву Бориса Філатова, про те, що у Дніпрі будуть відключати від опалення бюджетні установи, бібліотеки та школи.

За словами Олега Попенко, він очікував подібних нюансів у цьому опалювальному сезоні та попереджав про нього неоднократно. Свій допис експерт оприлюднив на сторінці в Facebook.

Проблемний опалювальний період. Фото: скриншот Youtube
Проблемний опалювальний період. Фото: скриншот Youtube

У Дніпрі планують масово відключати від опалення бюджетні установи, бібліотеки та школи.Про це в інтерв'ю виданню Бабель повідомив мер Дніпра Борис Філатов. "Чим менше буде навантаження на опалювальну систему, тим легше буде пережити зиму. Я з першого дня війни казав, що в такій ситуації жінкам, людям похилого віку та дітям краще переїхати в безпечніше місце", - повідомив Філатов. - пише Попенко.

За його словами останні три місяці він прогнозував великі проблеми з опалювальним сезоном. Тому слова Бориса Філатова його не дивують. Він пропонує українцям переїхати з квартир у приватні будинки, якщо є така можливість.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Тому ніхто не застрахований від проблем, будьте готові переїхати до будинку у приватному секторі. Якщо він у вас є звичайно. - заявив Попенко.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні через війну у школах впровадять нову посаду — за що відповідатиме новий спеціаліст.

Як повідомляв "Знай.ua" 17% пенсіонерів не отримали пенсії за серпень: у Пенсійному фонді розповіли про причини.

Також "Знай.ua" інформував, що в Україні компенсують вартість комунальних послуг — хто може скористатися.