Відома українська співачка, учасниця дуету "НеАнгели", що розпався, Вікторія Сміюха виставила одну єдину фотографію в Instagram Stories.

Жінка в цій соціальній мережі періодично викладає щось. За її життям стежать понад 270 тисяч людей. На цей раз Вікторія показала кадр, на якому присутній актор, телеведучий Богдан Юсипчук. Його можуть пам'ятати по фейковому весіллі з фіналісткою 11 сезону "Холостяка" Юлією Зайкою.

Вікторія Смеюха. Фото: Viva.ua
Вікторія Смеюха. Фото: Viva.ua
Вікторія Смеюха. Фото: Viva.ua

Як виявилось, йому вдалося досягти успіху на міжнародному чоловічому конкурсі. Богдан опинився у трійці лідерів і зробив це виключно заради того, щоб розповісти всьому світу про Україну та повномасштабну війну проти рашистів.

"Щоб почули не учасника, а одного з переможців - я трохи натиснув на газ. Вдалося. Коли мене запросили на конкурс - я був схожий на ведмедя. Стрес дався в знаки. Потрібно було багато працювати. І я не думав, що вдасться... але... вдалося", - пише Юсипчук у публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А Вікторія лише наголосила, що українці завжди дивовижні. Так було завжди і буде далі.

Вікторія Сміюха, скріншот: Instagram Stories
Вікторія Сміюха, скріншот: Instagram Stories

"З такими козаками на всіх фронтах переможемо!", "Це чудова ще одна перемога для України", - пишуть користувачі у коментарях.

Напомним, звезда "Тіні незабутих предків" Богдан Юсипчук оголил в Карпатах мощное тело: "Не сомневайтесь во мне"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Сміюха зізналася, що знайшла собі чоловіка відразу ж після розпаду "НеАнгели": "Я хотіла"

Знай.ua писав, Слава Камінська вийшла вечірній променад і нарвалася на критику через "переробленого" обличчя: "Щось між Повалій і Білик"