Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, окрім іншого ще й дуже активний у соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч людей. Наразі чоловік допомагає рідній країні у війні з росією та влаштовує благодійні концерти.

Олег Скрипка презентував слухачам першу фронтову пісню "Воля" із проекту "АртФронт", який започаткував Український ветеранський фонд.

Олег Скрипка, фото: Instagram
Олег Скрипка, фото: Instagram

Покликання цього проекту є і воно дуже шляхетне – популяризувати сучасну українську музику. Оскільки в країні йде жорстока війна, перевага віддаватиметься пісням, народженими саме в цей час.

"Наш народ сильний та здатний подолати абсолютно все, в тому числі і нестерпний біль. В серці кожного українця живе свобода, тому ми зможемо все подолати і обов’язково переможемо", - запевнив Скрипка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Артист заспівав у дуеті зі старшим солдатом Нацгвардії Олегом Бондарем із позивним "Музикант". Він і став автором тексту та музики. У представленому кліпі є зворушливі кадри з дітьми, козаками та військовими.

"Сила та мужність українців впевнено наближають перемогу. Ми прагнемо що наш проект та пісня "Воля", яка вже стала символом незламності, сили та хоробрості нашої нації допоможе у цій пекельній війні", - заявив Олег.

Раніше ми писали про те, що лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка згадав, як боровся з російською пропагандою ще у 90-х: "Ногою в щелепу"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка з гурту ВВ показав результат ранкового обстрілу Харкова: "Боже, бережи Україну"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка після ранкових обстрілів збентежив у харківському метро глядачів: "Живемо у дивному світі, правда"