Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко також відреагував на те, що воїни ЗСУ розпочали контрнаступ на південному напрямку.

Чоловік часто ділиться будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 730 тисяч людей. І зараз він запропонував цікавий ритуал українцям, пов'язаний безпосередньо із Херсонською областю.

Евгений Клопотенко, фото: Instagram
Евгений Клопотенко, фото: Instagram

"Ідіть зараз поїжте кавунів, тричі вимовте "Херсон – це Україна", а потім киньте донат на ЗСУ. Ритуал, що посилює вашу віру, стабілізує та наближає перемогу", - пише Євген Клопотенко.

А потім він додав, що для більш потужного ефекту можна ще й обсмажити кавун.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Але не всі користувачі в коментарях захопилися цією темою, хтось відволікся і згадав за те, що Crocs вирішила повернутися з магазинами до рашистів.

Євген Клопотенко, фото Знай.ua
Євген Клопотенко, фото Знай.ua

"Але де його взяти?", "Компанія CROCS відкрила свої магазини в Москві, відмовитеся від улюбленої марки?", "Так і зробила", "Кавун зараз – це дороге задоволення", "Нове меню з кавунами на грилі встигну поїсти наприкінці вересня?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Пава стиснув в обіймах свого суддю Ектора Хіменес-Браво з "МастерШеф" і шокував зізнанням: "Ще один мій батько"

Як повідомляв "Знай.ua", борщ скасовується? Переможець "МайстерШеф" Євген Клопотенко став на захист буряків

Знай.ua писав, переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко взявся знищувати росіян, не тільки борщ наш: "Ми зробили справу"